Påhengsmotor

Honda påhengsmotor

Ny motor? Vi hjelper deg.

Vi er Honda og Tohatsu
forhandler

Honda

Honda påhengsmotor

Hondas 6-års garanti for private og 3-års garanti for yrkesbrukere er den beste garantien du aldri vil trenge.

 

At Honda gir en bedre garanti enn andre motormerker, er en selvfølge. Ikke fordi vi tror du vil trenge den, men nettopp fordi vi gjennom årenes løp har bygget noen av verdens mest driftssikre motorer for alt fra marine, motorsykler, ATV-maskiner, gressklippere, snøfresere, strømaggregater, fly og biler til avanserte roboter.

 

Som verdens største motorprodusent er Honda anerkjent for alltid å levere kvalitet. Våre båtmotorer er heller ikke noe unntak. De nyter godt av Hondas årelange teknologiske innovasjon og erfaring med motorproduksjon.

 

Garantien dekker både deler og arbeid hvis det skulle oppstå material– eller
fabrikasjonsfeil. Du kan benytte garantien hos alle autoriserte Honda-forhandlere, uansett hvor i landet du bruker din Honda-motor.

Tohatsu

Tohatsu påhengsmotor

Siden 1956 har Tohatsu produsert utenbordsmotorer i suveren kvalitet, opprinnelig bygget for japanske yrkesfiskere som ønsket solide, sterke og pålitelige maskiner som kunne takle ekstreme vær- og arbeidsforhold.

 

Motorene opparbeidet raskt et ry som særdeles kraftige og driftssikre, og den dag i dag holder Tohatsu denne råsterke posisjonen i markedet. Tohatsu leverer moderne, stillegående firetakts- og totaktsmotorer med det nyeste innen teknologi og miljøsertifisering. Det viktigste har alltid vært å tilby solide og pålitelige båtmotorer, som samtidig er rimelige både i drift og innkjøp.

 

5 års garanti i Norge

Gjennom 60 år har Tohatsu produsert nyskapende produkter av høy kvalitet. Vi er trygge på at kvaliteten holder hva den lover, og er stolte over å kunne tilby deg som ny Tohatsueier, en av de beste garantiordningene for utenbordsmotorer som finnes på markedet. Kjøper du din nye Tohatsu hos en av våre 70 autoriserte forhandlere, garanterer vi 5 års problemfri kjøring.

Ta kontakt!

Vi har et stort utvalg av påhengsmotorer. Ta kontakt så sender vi deg mer informasjon om hva vi kan tilby.